Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Uw recruitment software koppelen via ons integratieplatform

In de wereld van recruitment zijn veel veranderingen gaande. Het zoeken en voornamelijk vinden van echte talenten wordt steeds lastiger. Daarnaast worden er steeds meer verschillende automatische oplossingen en software bedacht om het proces gemakkelijker te maken. Al deze verschillende oplossingen en platformen kunnen het voor u juist ingewikkelder maken. Wilt u verschillende soorten recruitment software koppelen? Dat kan met het integratieplatform van XA Flow.

Een integratieplatform voor uw software

Automatisering van randzaken kan veel winst opleveren voor uw organisatie. Uw medewerkers kunnen zich weer focussen op hun kerntaken. Als het gaat om recruitment, kunnen uw recruiters zich focussen op mensen, om zo een langdurige en duurzame relatie op te bouwen. Daarnaast is het automatiseren van manuele, tijdrovende processen een manier om uw productiviteit te verhogen. U kunt het integratieplatform van XA Flow inzetten waar u hier het meeste baat bij hebt.

XA Flow is een softwareoplossing die gemakkelijk te implementeren is. Doordat het platform softwareonafhankelijk is, kan het platform gemakkelijk gekoppeld worden aan uw eigen pakketten en tools. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van verschillende platformen, communicatietools en informatiebronnen.

Om te werken met deze software heeft u geen programmeerkennis nodig. De software is eenvoudig in gebruik en geschikt voor ieder bedrijf. Daarnaast is de opslag van het platform cloud based. Uw gegevens worden veilig opgeslagen, volgens de geldende wet- en regelgeving. Ook de overheid maakt gebruik van onze diensten.

Mogelijkheden voor uw organisatie

Iedere organisatie kan baat hebben bij een platform om systemen te integreren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op via de telefoon, stel ons online uw vraag of laat een terugbelverzoek achter. Onze consultants komen graag bij u langs om de mogelijkheden van XA Flow aan u te tonen. Natuurlijk bent u ook welkom in ons kantoor in Amersfoort voor een demonstratie.

Mogen wij uw recruitment software koppelen of kunnen wij u op een andere manier helpen? Wij horen graag van u en werken hard om u tevreden te stellen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Onze consultants komen graag bij uw langs om uw processen en de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie samen met u door te nemen. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor in Amersfoort voor een uitgebreide demo.