Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Voldoet XA Flow aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR)?

Door onze jarenlange ervaring met complexe document-, gegevens-, en informatieprocessen beseffen wij als geen ander dat wij in een markt opereren waarin gegevensbescherming en privacybescherming van essentieel belang zijn. Daarom werken wij uitsluitend met softwareoplossingen die zich in de praktijk al ruimschoots hebben bewezen.

Wij leveren XA Flow als een online dienst (SaaS). Daarvoor werken wij met een gerenommeerd datacenter in Nederland, alle data blijft dan ook binnen de Europese Unie, volledig in overeenstemming met de AVG.

Daar komt ook nog bij kijken dat wij XA Flow vooral inzetten als een hub, om verschillende applicaties met elkaar te verbinden door middel van API koppelingen. Vervolgens maken wij een workflow zodat wij data (uit verschillende systemen) kunnen ophalen, verrijken, updaten, converteren, enzovoorts. Op het moment dat de data gereed is, leveren wij de data weer af in uw applicatie. Op dat moment kunt u er ook voor kiezen om alle data in XA Flow geautomatiseerd te laten verwijderen. Dit kan direct na aflevering van de data, maar ook na een vooraf vastgestelde periode (dagen, weken, maanden).

Een goede inrichting is het halve werk, onze consultants zullen u actief informeren over de mogelijkheden.