Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Quickscan HRM

Iedere organisatie en afdeling is anders. Daarom is de exacte aanpak van onze Quickscan altijd maatwerk. Samen bepalen we de scope van de scan en de beoogde resultaten. Draagkracht binnen de organisatie is essentieel, daarom nemen we ook voldoende tijd om alle betrokkenen vooraf goed te informeren tijdens een kick-off bijeenkomst. Vervolgens gaan we aan de slag; we observeren, analyseren, brengen processen en mensen visueel in kaart en uiteindelijk presenteren we de bevindingen.

Neem contact op

Maar, hier eindigt onze Quickscan niet. Op dit punt hebben we in kaart gebracht wat het verbeterpotentieel is. Nu is het tijd om de afdeling of organisatie écht op weg te helpen. Dat doen we door middel van een Business Case en een plan voor de verbeterreis. We laten dus niet alleen zien wat er beter kan, maar ook hoe de beste resultaten bereikt worden.

Voucher Quickscan
Tijdens uw bezoek aan het "WAB Proof & Ready to Play in 2020" heeft u een Quickscan voucher ontvangen ter waarde van € 250,00.
Deze voucher kunt u gebruiken voor de inventarisatie van één proces door een van onze ervaren business consultants of als kortingsbedrag voor een volledige quickscan.

Voucher Quickscan