Meer structuur en overzicht door XA Flow!
Meer structuur en overzicht door XA Flow!

Bedrijfsprocessen verbeteren? Bij XA Flow mag het best een onsje meer zijn!

Bedrijfsprocessen verbeteren? Bij XA Flow mag het best een onsje meer zijn!
Geschreven door Sayed Nasibdar op

Ambachtelijke Hollandse kaas kun je kopen bij de supermarkt of bij de delicatesse winkel. Bij de supermarkt is kaas meestal voorverpakt en precies afgewogen. Prima geregeld. Het kan maar duidelijk zijn waar je voor betaald. Bij de ambachtelijke kaaswinkel ben je wat vrijer in je keuze. En keuzevrijheid kan helpen bij het maatwerk maken van koppelingen tussen verschillende softwaresystemen.

Er komen constant nieuwe softwareoplossingen op de markt, zowel generieke oplossingen als branche specifiek. Recruiters gebruiken logischerwijs dan ook steeds meer applicaties, apps, big data en online diensten. Met deze groei komen ook nieuwe problemen. Veel leveranciers bieden standaardkoppelingen om gegevens over te zetten naar onder andere ERP-systemen. Dit kan bijvoorbeeld een integratie zijn tussen een ATS-systeem en AFAS ERP. Ook XA Flow kan standaardintegraties aanbieden, maar wij hebben de ervaring dat onze klanten vaak meer willen dan alleen het simpel 1-op-1 overzetten van gegevens van het ene systeem naar het andere systeem.

Maatwerkkoppelingen met backoffice-systemen

Vaak hebben recruiters de wens dat er in het ontvangende systeem uiteenlopende workflows opgestart kunnen worden. XA Flow is een alles-in-één softwareoplossing voor het volledig automatiseren van processen (ongeacht het soort proces). Onze softwareoplossing helpt tijd en kosten te besparen. Omdat wij inhoudelijke kennis hebben van de deze systemen en omdat wij strategische partnerships hebben met specialisten, gaan wij hierin heel ver. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Strategische partners

In het geval van het realiseren van maatwerk koppelingen met AFAS, werken wij bijvoorbeeld samen met onze partner AIMS Improve. AIMS Improve staat bekend als een toonaangevende business partner en specialist van de ERP-software van AFAS. In nauwe samenwerking begeleiden we organisaties in het verbeteren van hun processen.

Als het gaat om het realiseren van maatwerkkoppelingen, zien wij onszelf graag als de delicatesse winkel waar de keuzevrijheid wat groter is dan bij de supermarkt. Voorverpakt en tot op de gram nauwkeurig afgewogen is prima. Maar zoals het een ambachtelijk kaaswinkel betaamt: bij ons mag best een onsje meer zijn. De keuze is aan jou. Wil je weten wat wij precies onder ‘Mag het een onsje meer zijn?’ verstaan? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Sayed Nasibdar