Plan4Flex

Het wordt steeds uitdagender om de juiste uitzendkrachten te vinden en te behouden, vooral nu de vraag naar arbeidskrachten blijft stijgen. Jouw uitdaging is om de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen, en daarbij zo efficiënt mogelijk te werken. Je wilt betere kwaliteit leveren en groeien. Om dit te bereiken, moet je jouw bedrijfsvoering optimaliseren, vooral in de kern van je organisatie: je operatie. Hoe beter je je operatie onder controle hebt, hoe makkelijker je als uitzendbedrijf kunt groeien.

Plan4Flex: Een Alles-in-één Oplossing voor Uitzendbedrijven

Plan4Flex helpt uitzendbedrijven die te maken hebben met ingewikkelde planningsvraagstukken en wisselende personeelsbehoeften. Het platform integreert werk, vervoer en huisvesting in één operationeel systeem, van inschrijving tot loonstrook. Dit maakt het mogelijk om al je processen naadloos te beheren en optimaliseren.

Samenwerking tussen XA Flow en Plan4Flex

Onze samenwerking met Plan4Flex is een belangrijke stap in het ontwikkelen van geavanceerde softwareoplossingen voor de uitzendbranche. Plan4Flex biedt een uitgebreid platform gericht op procesoptimalisatie binnen de sector. Dankzij de samenwerking met XA Flow kunnen we dit aanbod verrijken met maatwerkoplossingen voor workflow en software-integraties, waardoor Plan4Flex perfect aansluit op de verschillende software-ecosystemen van onze klanten.

Veelzijdige Koppelingen en Workflows

De integraties en workflows die we samen met Plan4Flex hebben gerealiseerd, zijn divers en afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Hier zijn enkele voorbeelden:

Integratie met OTYS: Een naadloze koppeling tussen Plan4Flex en OTYS stelt klanten in staat om kandidaten efficiënt te beheren. Kandidaten worden in OTYS geworven en geselecteerd, en hun gegevens worden automatisch overgedragen naar Plan4Flex zodra zij aan het werk gaan. Dit bespaart tijd en vermindert administratieve lasten.

ID Scan Tool Integratie: Nieuwe werknemers ontvangen automatisch een bericht met een link om hun ID, paspoort of rijbewijs te uploaden. De documenten worden geverifieerd en de resultaten worden automatisch toegevoegd aan het personeelsdossier in Plan4Flex.

Periodieke Enquêtes voor Uitzendkrachten: We hebben workflows ontwikkeld die automatisch periodieke enquêtes versturen naar uitzendkrachten om hun werkgeluk en tevredenheid te monitoren. Dit stelt werkgevers in staat proactief in te spelen op de behoeften en het welzijn van hun medewerkers.

Ontdek hoe XA Flow jouw uitzendbedrijf kan verbeteren

De samenwerking tussen XA Flow en Plan4Flex biedt innovatieve en op maat gemaakte oplossingen die de efficiëntie en effectiviteit van uw processen verbeteren. Wilt u meer weten over hoe XA Flow uw uitzendbedrijf kan optimaliseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en te laten zien hoe wij samen met Plan4Flex het verschil kunnen maken voor uw organisatie.